Briketteren
Metalen

Bomiltech Recycling Systems
Hoe gesegmenteerder de afvalstroom, hoe specialistischer ook de verkleiningsapparatuur. Steeds vaker wordt een shredder speciaal ontworpen voor één soort afval. Bekend waren al shredders voor papier en kunststoffen. Nieuwer zijn die voor tapijten, banden en gevaarlijk afval. Ook de markten voor shredders verschuiven. In toenemende mate worden ze bijvoorbeeld gebruikt voor het verkleinen van afval dat verbrand gaat worden.
Stacks Image 5675
Onze verkleiners worden sinds jaren in alle industriële bedrijven voor de economische verwerking van houtafval en vele andere materialen ingezet. De machines kenmerken zich door een robuuste techniek en daardoor een betrouwbaar bedrijf. De verkleiners worden optimaal voor de specifieke opgave van de klant ontworpen en gebouwd.
De verkleiners werken geluid- en stofarm. Het te verkleinen materiaal wordt in een grote trechter toegevoerd.


Hydraulische persen

Stacks Image 5677
Sterke prestaties
Afhankelijk van de vraag, produceren de hydraulische aggregaten van onze briketteer systemen een specifieke druk tot 5000 kg / cm².

Hoog rendement
Comfortabele en economische effect van de Brikettierens: het systeem perst uit vochtige metaal krullen o.a. de smeermiddelen uit. Na een behandelingsproces kan deze worden hergebruikt. Dit verminderd het verbruik van de dure smeermiddelen of dure verwijdering van de natte spanen. Vergeleken met losse spanen, is het verlies als gevolg van erosie aanzienlijk lager bij het smelten van briketten en dus zal dit een hogere opbrengst opleveren.

Optimale aanpassingen
Bij metalen briketten kunt u kiezen uit geperste formaten van 60x40mm tot 150x120mm. De lengte is binnen bepaalde grenzen variabel.

Bijzondere eigenschappen:
?????

Deze site is in aanbouw!
Voor uw vragen kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen!

Stacks Image 3193
Stacks Image 2496
Stacks Image 5629
Meer informatie? Bel ons!
026 321 88 50


????? persen

Stacks Image 5679

Deze site is in aanbouw!
Voor uw vragen kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen!

Stacks Image 3198
Stacks Image 3183
Stacks Image 2505
Meer informatie? Bel ons!
026 321 88 50

Shreddermessen

Shredddermessen ten bate van de recycling industrie:
Voor recycling van o.a.: Hout, kunststof, rubber, glas, enz enz. hebben wij de juiste vervang-messen voor u.
Shreddermessen

Gebruikte machines

Bomiltech recycling systems heeft ook een groot aantal gebruikte machines. Deze geheel gereviceerde machines kunnen voor een concurrerende prijs worden geplaatst.